Presisering av nye parkeringsregler i Kalfarveien 31

Eiendomsavdelingen ved UiB (det er de som har ansvar for alle UiB-parkeringsplasser) inngått avtale med Q-park om drift av parkeringsplassene i Kalfarveien. Man kan, som tidligere, kjøpe helårsplass gjennom via eiendomsavdelingen sine nettsider. Alle plasser som ikke er merket med Reservert gjester IGS er forbeholdt dem med helårsplass.

Ved behov kan man be om få p-plass for et kortere tidsrom. Da kreves det at registreringsnummer og kontaktinformasjon til bileier registreres digitalt av noen i administrasjonen. Q-park leser av registreringsnumrene digitalt og alle biler som da ikke ligger inne i systemet får bot, det har flere av dere fått merke.

IGS har for tiden 5 gjesteplasser, alle er merket med Reservert gjester IGS. Gjester/ansatte uten helårsavtale kan altså kun benytte seg av disse.

For å reservere plass, enten til seg selv eller gjester, bes det om at registreringsnummer og bileiers kontaktinformasjon sendes til parkering@igs.uib.no i god tid før parkeringen finner sted.

Parkeringen er ikke registrert før du har fått bekreftelse på bestillingen din via e-post. Har du ikke fått svar før du parkerer, eller du trenger å registrere en bil på kort varsel, må du ta kontakt direkte i administrasjonen.

Husk å informere gjester og pasienter.

Vennlig hilsen
Administrasjonen